private shopping

Ik ga voor je shoppen aan de hand van jouw wensen en ontvang je in mijn stylingroom.

Ben je druk of ben je gewoon geen liefhebber van shoppen en kleding passen? Geen punt! Ik kan je hiermee helpen. Door middel van een private shopping organiseer ik je nieuwe garderobe en kun je deze in alle rust in mijn stylingroom of in je eigen huis passen. Wil je dat ik vooraf kritisch door jouw garderobe ga? Dat kan uiteraard ook. Zo ben je helemaal klaar voor je nieuwe garderobe.

Na een (telefonische of live) kennismaking waarin we jouw wensen en behoeften bespreken, ga ik voor je aan de slag met het (on- en offline) shoppen voor jou. Dit doe ik aan de hand van een zorgvuldig samengestelde shoppinglist. Zodra de items klaar hangen voor jou om te passen, nodig ik je uit in mijn stylingroom of kom ik desgevraagd bij jou thuis en houden we een doorpas van de items. Ik geef je eerlijke feedback, tips en adviezen. Jij besluit wat je wilt dragen en wat retour kan. Dat laatste regel ik allemaal voor je. Je hoeft alleen maar te passen en te beslissen wat je houdt.

Prijs op aanvraag

Alle genoemde bedragen zijn exclusief eventuele reiskosten (€ 0,19 per km indien>10 km buiten Utrecht en exclusief parkeerkosten)