Hi, Ik ben Anouk

Over Mij

Over Mij

Welkom op mijn pagina, leuk dat je er bent!

Ik stel me graag aan je voor. Mijn naam is Anouk, ik ben 46 jaar en ik ben moeder van twee lieve kids in de puberleeftijd en getrouwd met een fantastische man. Daarnaast hebben we een superlieve hond met de naam Storm, als gezinslid nummer 5. Ik woon al jaren in het midden van Nederland en kom oorspronkelijk uit het Brabantse.

Fashion

Ik ben dol op alles wat te maken heeft met fashion. Mijn hart gaat daar echt sneller van kloppen. Ik kan er úren over praten. Na jaren werkzaam te zijn geweest in het voortgezet onderwijs, koos ik ervoor om mijn enorme passie uit te gaan bouwen tot een job. Ik volgde de cursus Personal Styling aan de StyleschoolbyDanie en met het certificaat en talloze ervaringen rijker, besloot ik me dit jaar in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en is ‘Magnolia Styling’ een feit. Ongelooflijk trots op de weg die ik heb afgelegd in dit proces.

Basics

Mijn filosofie met betrekking tot mijn principes in styling en fashion is een eenvoudige. Ik houd van basics en ik houd van neutrale kleuren. In mijn kast vind je crème, wit, beige, zand, taupe, (denim)blauw, grijs en zwart. Soms een eenvoudige print. Weinig kleur.

Anouk over mij
Anouk over mij
Anouk over mij

Capsule Closet

Saai? Neuh, want ik style mijn outfits met prachtige klassieke items. Denk aan een mooie designertas, prachtige oorbellen of cuffs, klassieke loafers of een slingback of die toffe sneakers. Dát zijn mijn ‘eyecatchers’. Op deze wijze stel ik mijn ‘Classic Capsule Closet’ samen. Een basic en neutrale garderobe. Tijdloos, effortless en duurzaam. Minder onderhevig aan trend en tijdsgeest. Daardoor houd ik geld over om de investment pieces (lees: veel te dure stuff) te kopen.

Get The Look!

Wil jij dit ook? Minder miskopen (denk aan die boho-look jurk of dat ene bloesje uit de sale omdat-het-zo-goedkoop-was of omdat je vriendin zei – dat-jouw-naam-erop-stond)? Een zorgvuldig op jouw wensen samengestelde garderobe waardoor je kledingkeuzestress elke ochtend gereduceerd wordt tot nul? Kijk bij mijn diensten en tarieven voor meer informatie. Heb je een specifieke vraag, schroom dan niet mij te mailen. Ik ontmoet je graag!