Reviews

Wat een heerlijk opgeruimd gevoel geeft dat, om samen met Anouk een ochtend de tijd te nemen om door je kast te gaan. Nieuwe sets maken van kleding die je al jaren in je kast hebt hangen en samen weg te gooien wat je niet meer draagt. Anouk geeft je goede adviezen over welke items bij elkaar passen, welke stoffen geschikt zijn voor je en wat echt niet meer kan of waar je beter afscheid van kan nemen omdat je het al een jaar (of langer) niet meer aan hebt gehad.

Na de garderobesessie thuis ben ik ook nog, samen met de inventarisatielijst die Anouk voor me heeft gemaakt met musthaves om mijn kast verder aan te vullen, samen met Anouk voor een personal shopping moment de stad ingegaan. Heerlijk ontspannen is dat, om te mogen passen wat Anouk al voorgeselecteerd heeft en erachter te komen dat je maar een paar goede basics nodig hebt om een heel seizoen mooi gekleed de deur uit te gaan.

Ik heb Anouk ingeschakeld omdat ik mezelf tot doel had gesteld niet zomaar meer van alles lukraak te kopen en te dragen, maar serieus te kijken naar wat ik wil uitstralen en welke items, kleuren en materialen daarbij passen. Ik heb veel geleerd van Anouk over de structuur van stoffen (wat past bij mij?) en welke items ik het beste kan combineren en waarom. Ik kan Anouk van harte aanbevelen als je regelmatig voor je kast staat en niet meer weet wat je aan moet of wat je nodig hebt. Met je eigen – uitgedunde- garderobe opnieuw sets maken en gericht shoppen voor keypieces of investment pieces geef je echt een boost om er goed uit te zien en om uit te stralen wie of wat je wilt zijn!

Mijn persoonlijke doel, een opgeruimde garderobe waar over is nagedacht en waarin je veel met elkaar kunt combineren is bereikt, dankzij Anouk!

  • Liselotte, Utrecht

Ik houd van kleding maar kleding kopen vind ik vreselijk; zoveel merken, winkels, trends, door het overweldigende aanbod vind ik het lastig kiezen en kies ik bijna altijd voor dezelfde kleding waarbij ik ook geregeld een miskoop heb.

Ik droom van een mooie basic garderobe met stukken die ik eindeloos kan combineren. Maar waar te beginnen? Op zoek naar iemand die mij kan helpen met het opbouwen van een basic garderobe. Enter Anouk! Anouk ken ik al jaren aangezien onze dochters ‘besties’ zijn en ik bewonder haar prachtige outfits altijd, ze heeft een fantastisch gevoel voor stijl & mode. Haar aanpak stond mij direct aan: eerst een ronde door mijn kledingkast, daarna mijn wensen inventariseren en toen winkelen met zijn tweetjes.

Het was een fantastische ervaring, binnen een middag was ik de eerste stukken voor mijn basic garderobe rijker. Anouk heeft het shopproces voor mij zoveel overzichtelijker gemaakt en haar skills ingezet om kleding voor mij uit te zoeken die echt iets voor mij doet en die ik eindeloos kan combineren.

Ik heb zoveel complimenten gehad over mijn nieuwe kleren, nooit gedacht dat kleding zoveel meer voor me kon doen, ik ben echt uit mijn schaduw gestapt. Dat is onbetaalbaar. Daarnaast is Anouk echt heel eerlijk en onafhankelijk en hebben we een hele gezellige middag gehad.

Ik ga mijn garderobe verder uitbouwen met haar hulp & verheug mij al op onze volgende shopsessie!

  • Mira, Utrecht

De juiste mix tussen high end quality items en high street quality items, dát heeft Anouk mij laten zien. Ook wat echt niet meer kon uit mijn kledingkast (gedateerd, verwassen, kwalitatief niet goed meer) is door haar verwijderd. Anouk heeft rust gebracht in mijn garderobe en mij laten zien dat ik best wat meer voor kwaliteit mag gaan.

Aan de andere kant liet ze mij een aantal stuks die ik wilde weggooien weer dragen in nieuwe, verrassende combinaties. Anouk gaat op zoek naar jouw stijl, maar schroomt niet om haar eigen stijl, of eigen ‘sausje’ soms een beetje tegenaan te gooien. Leuk, leerzaam en authentiek! En een middag op pad met Anouk is een cadeau aan jezelf waar je echt (jaren) wat aan hebt.

Als fulltime werkende moeder die geregeld op businesstrip naar het buitenland moet, vind ik het maken van goede kledingkeuzes best lastig. Een closetswipe met veel tips en een live shopsessie later (met tussendoor nog wat online advies) weet ik beter wat  bij mij past en waar ik bij nieuwe aankopen op moet letten- en dat alles in mijn eigen stijl.

  • Aviva – Amstelveen